Företagsevent.

Från idé och visualisering till produktion och genomförande. Vi hjälper er hela vägen, digitalt eller live.

Föregående bild
Nästa bild

Fest & Gala

Företag och människor ska firas och det görs alltid bäst på en gala eller under en fest. Tillsamman diskuterar vi idéer och förutsättningar för ert event och vi tar fram en produktion som passar er budget.

Tillsammans med våra duktiga tekniker och den senaste tekniken inom ljud, ljus, bild, kamera och scen levererar vi en helhetsupplevelse ni som företag sent ska glömma.

Konferens & Möten

Vi skräddarsyr tekniska lösningar för er konferens, från den stora arenan till det lilla konferensrummet.
Med det senaste inom ljud, ljus, bild, kamera och scenteknik, tillsamman med interaktiva verktyg kan besökaren vara interaktiv i event även om det är digitalt eller fysiskt.

Vi erbjuder även digitala verktyg för motioner, talarlistor och votering.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild

Produktlansering

Lansera ert uppdaterade varumärke eller varför inte en ny produkt? Vi skapar minnesvärda upplevelser med teknik och genomförande i fokus.

Tillsammans med våra designers kan vi visualisera ert event i 3D för att sätta detaljer i designen innan genomförande.

Våra tjänster

Ljud

Från små konserter till stora arenaproduktioner. Vi har ljudutrustning för precis ditt evenemang. Vi designar och optimerar en ljudlösning utifrån lokalen eller platsen i våra simmuleringsverktyg.

Ljus

Från design av våra duktiga tekniker till ett hyreslager med ett brett utbud av fast och rörliga armaturer för både utom och inomhusbruk. Allt detta tillsamman med de modernaste mixerborden och kontrolllösningar.

Bild & Video

Kameralösningar för digitala eller fysiska event till stora LED-skärmar och fasadprojektioner. Distribution,  playout och mediaservers för hantering av innehåll och kunskap för just ert projekt.

Streaming

Håll effektiva möten och interagera med era kollegor online.
Vi har erfarenhet av alla typer och plattformar och tjänster för en lyckad sändning.

Intercom

Att kommunicera under en show eller event är A och O.
Vi har trådbundna och trådlösa system som enkelt skalas efter ert behov.

Scen & Rigging

Från festivalscen till effektive mobila scenlösningar. Vi har produkter från den lilla enkla scenen till mer komplexa byggen. Tross och motorer har vi lagret fullt av för säkra montage av utrustning.

Visualisering & design

En väl förberedd produktion börjar med en visualisering i vårt 3D-verktyg. God planering och design är väl investerade pengar i ert projekt innan genomförande.

AV-installation

Vi erbjuder skräddarsydda installationer av ljud, ljus, bild och mötesteknik. Tekniska distributionslösningar tillsammans med användarvänliga styrsystem för den bästa upplevelsen och funktion.

Besök oss

PADAB Ljud & Ljus AB
Linnégatan 22
602 23 Norrköping

info@padab.com
011-363800

Skicka meddelande