Konsert & Scen.

Klubb, festival, konsert eller turné, vi har tekniken för en oförglömlig upplevelse.

Föregående bild
Nästa bild

Konsert & Festival

Helhetslösningar när det kommer till konserter eller festivaler är vi experter på. Vi har många års erfarenhet när det kommer till att sy ihop  totallösningar med ljud, ljus, scen och stora bildproduktioner med LED. 
Vi erbjuder projektledning och självklart tekniker som hjälper er i hela projektet.

Turnéproduktion

Vi skräddarsyr tekniska lösningar för turnéproduktioner. Projektering, design och visualisering likaså.
Vårt stora hyreslager har alla produkter inom ljud, ljus, bild och scenteknik som preppas för optimering av transporter och logistik. 

Föregående bild
Nästa bild

Våra tjänster

Ljud

Från små konserter till stora arenaproduktioner. Vi har ljudutrustning för precis ditt evenemang. Vi designar och optimerar en ljudlösning utifrån lokalen eller platsen i våra simmuleringsverktyg.

Ljus

Från design av våra duktiga tekniker till ett hyreslager med ett brett utbud av fast och rörliga armaturer för både utom och inomhusbruk. Allt detta tillsamman med de modernaste mixerborden och kontrolllösningar.

Bild & Video

Kameralösningar för digitala eller fysiska event till stora LED-skärmar och fasadprojektioner. Distribution,  playout och mediaservers för hantering av innehåll och kunskap för just ert projekt.

Streaming

Håll effektiva möten och interagera med era kollegor online.
Vi har erfarenhet av alla typer och plattformar och tjänster för en lyckad sändning.

Intercom

Att kommunicera under en show eller event är A och O.
Vi har trådbundna och trådlösa system som enkelt skalas efter ert behov.

Scen & Rigging

Från festivalscen till effektive mobila scenlösningar. Vi har produkter från den lilla enkla scenen till mer komplexa byggen. Tross och motorer har vi lagret fullt av för säkra montage av utrustning.

Visualisering & design

En väl förberedd produktion börjar med en visualisering i vårt 3D-verktyg. God planering och design är väl investerade pengar i ert projekt innan genomförande.

AV-installation

Vi erbjuder skräddarsydda installationer av ljud, ljus, bild och mötesteknik. Tekniska distributionslösningar tillsammans med användarvänliga styrsystem för den bästa upplevelsen och funktion.

Besök oss

PADAB Ljud & Ljus AB
Linnégatan 22
602 23 Norrköping

info@padab.com
011-363800

Skicka meddelande